Voedselovergevoeligheid handboek Puur Genieten

Voedselovergevoeligheid handboek Puur Genieten

Handboek bij voedselovergevoeligheid: Puur genieten

Puur genieten:

zonder gluten, zuivel, ei, suiker en gist

  • Handboek bij voedselovergevoeligheden
  • Boordevol praktische recepten en tips voor brood en banket
  • Door: Claudia van Wezel & Angelique den Engelsen-Zingel

Dit handboek bij voedselovergevoeligheid is

Nu te koop bij de Groeisprong!

E-book: Puur genieten: brood en banket zonder gluten, zuivel, ei, gist en suiker.

Handboek bij voedselovergevoeligheid

Dit e-book is geschreven voor alle mensen die een (mogelijke) reactie hebben op gluten, zuivel, ei en/of gist en willen weten hoe ze toch gezond en lekker brood en banket kunnen maken.

Is bij jou een overgevoeligheid voor gluten, zuivel, ei of gist vastgesteld? Heb jij een vermoeden dat je weleens op deze producten zou kunnen reageren en loop je met vragen hierover rond? Of wil je om gezondheidsredenen liever geen gluten of koemelkproducten eten? Lees dan dit e-book.

Wil jij ook:

  • Brood en banket eten zonder buikpijn?
  • Met pure en biologische ingrediënten?

Dus zonder: synthetische smaakversterkers, aroma’s, broodverbeteraars en e-nummers!

Dan is dit e-book een aanrader!

 

(beetje hulp nodig?)

Glutenvrij brood en banket zelf maken

Als je glutenvrij wilt eten stuit je direct op een probleem: hoe doe je dit dan met brood? Er zijn best wat glutenvrije kant-en-klaar producten te koop en glutenvrije meelmixen. Maar deze hebben vaak een groot nadeel: ze bevatten allerlei minder gezonde toevoegingen. Hierdoor creeer je op de langere termijn nieuwe problemen voor je gezondheid.

In dit e-book Puur Genieten leggen we je uit hoe je zelf je eigen meelmixen samen kunt stellen! Met een aantal heerlijke recepten geven we je voorbeelden om eerst eens op je gemak uit te proberen wat jij lekker vindt. Smaak is immers heel persoonlijk. En daarna kun je zelf aan de slag en de recepten naar hartelust aanpassen. Zonder al die industriële toevoegingen. Met pure volwaardige ingrediënten.

Brood en banket zonder zuivel, gist, ei en suiker

Misschien heb jij juist een voedselovergevoeligheid voor zuivel, ei of gist. Of wil je heel bewust zoveel mogelijk zonder suiker eten.
Dan wordt het zelf maken van brood en banket een stuk ingewikkelder. Want hoe krijg je toch een lekkere smaak aan je baksel? En hoe kun je brood laten rijzen zonder gist? En hoe zorg je er voor dat je brood niet uit elkaar valt als je geen gluten, ei en/of gist kunt gebruiken?
Op al deze vragen krijg je in het e-book antwoord.

(beetje hulp nodig?)

Meer weten over mogelijke reacties op voeding

Wist je dat je ook zonder direct een allergie te hebben toch op bepaalde voeding kunt reageren? Misschien loop je al langer rond met het idee dat je mogelijk op bepaalde voeding reageert. Zou je het weleens willen uitzoeken waar je nu precies op reageert? In dit e-book wordt een groot aantal (mogelijke) reacties op voeding uitgelegd. Misschien wordt dan wel al direct duidelijk waarom jij je beter voelt wanneer je bijvoorbeeld tarwe of koemelk vervangt.

De auteurs

Angelique den Engelsen-Zingel en Claudia van Wezel

Dit e-book is geschreven door Angelique den Engelsen-Zingel, voedingsdeskundige, en Claudia van Wezel, natuurgeneeskundig therapeut.

Wanneer je advies wilt hebben over voedselovergevoeligheid of gezonde voeding kun je bij hen in de praktijk terecht.

Met dit e-book:

* Krijg je inzicht in (mogelijke) reacties op voeding. Je zult misschien een heleboel van je klachten herkennen!
* Leer je lekker glutenvrij brood te maken
* Leer je je eigen meel-mixen samen te stellen
* Word je creatief met het vervangen van ei, gist, suiker en zuivel in brood en banket
* Leer je hoe je etiketten moet lezen wanneer je zonder gluten, zuivel, ei, gist en suiker wilt eten